divendres, de gener 05, 2007,3:14 p. m.
Nos conoce todo 'El Mundo'

Com presagiava Xivato ahir als comentaris, el Lectura Obligatòria ha aparegut avui divendres 5 de gener al suplement Tendències que s’adjunta a l’edició de El Mundo a Catalunya (imatge).

A les 6.30 del matí, l’Itf i el Bachi ja estaven davant del quiosc (el Bachi encara amb el seu pijama taronja de Bart Simpson). Mitja hora més tard, un senyor amb cara de pocs amics obria la paradeta. Com li ha canviat la cara quan el Bachi li ha demanat tots els El Mundo disponibles. Els dos han procedit a transportar-los fins a casa. A falta de 2 metres per arribar, l’Itf té una ocurrència que arriba tard, com sempre. Paraules textuals.

Itf: Andromines!! Aturat Bachi!! Aturat i escolta la meva sàvia reflexió. Si adquirim tots els diaris, ningú podrà comprar El Mundo, és a dir, ningú sabrà que hem aparegut a la premsa! Capisci?
Bachi: Ara no em facis tornar, que vaig en pijama.
I: Però si casi ni es nota! És més maco que la roba comprada a outlets que portes normalment, que està plena de tares, com aquell jersei verd que li falta una màniga.
B: Si em mires de costat no es nota.
I: Doncs ja torno jo, què hi farem...
B: Bona nit

L’Itf ha carregat els 200 diaris sol de nou fins al quiosc i, immediatament després, ha estat atès pel 061 i el 11888, per aquest ordre.

Agraïments: gràcies al suplement Tendències per haver-se fixat en un blog modest com aquest, gràcies a tots els que ens visiten, a tots els que alguna vegada han comentat i a tothom que ens promociona, tant via internet com “boca - oreja”. Una abraçada!

PD: Veient la sort dels últims dies, demà, anem a per la loteria del Niño!
 
Publicat per itf & Bachi
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤