dimarts, d’abril 24, 2007,10:53 a. m.
Sant Jordi
Us explico que vaig fer ahir per Sant Jordi. Cap a la una del migdia surto de casa direcció la Rambla. Baixo a Liceu i faig una primera foto a la massa de gent que s’aplega davant les botigues de flors i llibres.


Vaig baixant direcció Colón en busca del llibre del senyor Marcel·lí Virgili però no hi ha manera. Les roses es venen a 4, 6 i 9 euros. Un cop arribo a Drassanes agafo el metro i pujo fins a plaça Catalunya perquè encara no he trobat el llibre que busco. Allà començo a veure globus del PSC i d’ERC. Hi ha molta gent que els porta tots dos (foto), però ningú porta el tripartit sencer. Pacte de globus. Podem observar a mà dreta un dels guiris que el Bachi ens retratava l'altre dia, fa cara de no entendre res.


Encara no he trobat el llibre. Potser hauria de començar a preguntar. Pregunto a tres llibreries i em fan cara de 'no se de que me hablas'. Mentre baixava la Rambla veig una munió de càmeras i gent amb ulleres de sol amb pinta de guardaespatlles. M’acosto per veure què passa. Si senyor, Sergi Mas!!!


Sergi Mas acompanyat de 'La novia cadáver', la Chacón i més gent que no conec. Els guardaespatlles empenyen tothom que passeja. Els periodistes també. Jo, aprofitant la ocasió, també. Seguim baixant la Rambla fins que finalment trobo el llibre!!


Ja que estem posats, anem fins a baix de tot i agafo el metro a Drassanes. Abans, cal fer un cop d’ull al stand del PP. Recordeu la gent que hi havia a la primera foto? Mireu aquesta.

Segur que els catalanoparlants estan fent boicot perquè el cartell lateral està en castellà.

PD: Hem penjat el programa del gimnàs al blog del Res a veure
 
Publicat per Itf
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤