dijous, de març 29, 2007,11:13 p. m.
Setmana Santa
Doncs si amics i amigues, arribem al post número 50 del Lectura Obligatòria. Avui farem una mica de resum i així ens estalviem escriure un nou article. En els últims 50 articles hem aconseguit sortir a El Mundo, concretament a l'article número 13. Immediatament després va venir la Cançó Il·lustrada (I). Veient que la idea va agradar, vam penjar la segona entrega i la tercera. També hem seguit la tradició de l'anterior blog i hem tancat els mesos amb les incògnites: les de desembre, gener, febrer i març. Fins i tot recentment vam publicar la cançó de Paco Pelao, creada per nosaltres.

Per tancar aquesta primera etapa al Lectura Obligatòria, hem escollit quins són els articles que més ens agraden a cadascú. Us animem a fer el mateix. Consti que no valien les cançons il·lustrades ni les incògnites. Aquests han estat els resultats.


Els millors articles del blog segons el Bachi són:

Itf: 1. La moda és la moda, 2. El meu porter i 3. Macroconcert
Bachi: 1. Estranyes nadales, 2. Estudi de la fauna i flora 'piscinària' i 3. Adéu a tothom




Els millors articles del blog segons Itf són:

Bachi: 1. Estranyes Nadales, 2. Sopar Oriental i 3. Un estiu qualsevol
Itf: 1. Macroconcert, 2. Anuncis de neteja i 3. L'oftalmòleg


Altres dades curioses: l'article amb més comentaris ha estat Tipo Test. Una dada més per acabar, del total dels 50 articles, 24 han estat publicats per Itf, 19 per el Bachi i la resta (7) entre tots dos. A dia d'avui el blog ha rebut 4000 visites.

Gràcies a tots per llegir i comentar al blog!

PD: Després d'aquesta auto-promoció, marxem de vacances per Setmana Santa. Vagi bé!
 
Publicat per itf & Bachi
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤