dimecres, de febrer 14, 2007,8:45 p. m.
Sant Valentí: el dia dels comerciants
Avui és 14 de febrer, un gran dia per la humanitat perquè és... Sant Valentí!! No sé vosaltres, però jo em sento igual, no noto més amor pel carrer ni res de res.

Sant Valentí és un dia fàcil de reconèixer gràcies a la cursileria que envaeix totes les botigues i, especialment, una gran cadena comercial anomenada “El Corte Inglés”, la qual no esmentaré per no fer publicitat. Tothom ja sap que aquests tipus de celebracions, com el dia del pare i el dia de la mare, tot i tenir un fons històric, són creades per vendre més, però tampoc cal inventar festes tan nyonyes. Les botigues estan infestades de tarjetetes vermelles amb cors o animalets on hi posa: “Te quiero un montón”, “Juntos 4ever” o “I (cor) you”. Però el més denigrant són els peluixos d’ositos on també hi ha escrits missatges com els anteriors o el mític “abrázame”. A més, si tens parella, hi ha una mena d’obligació moral a tenir com a mínim un detallet, per sort existeixen els bombons, amb els quals sempre quedes bé. Pensareu que sóc un garrepa, però jo no li trobo la gràcia a aquestes festetes comercials...menys mal que a Catalunya tenim Sant Jordi i no crec que li donem tanta importància com a Espanya. Un llibre i una rosa, això sí que és una tradició romàntica i no els ositos de merda amb un cor dibuixat al ventre!!

Des d’aquí vull fer un boicot a aquest dia i proposo que ningú compri xorradetes de figuretes, targes o qualsevol cosa que tingui un nivell de cursileria alt (la foto seria un exemple d’article que no es pot comprar) Aviem si d’aquesta manera aconseguim d’una vegada per totes d’acabar amb tota aquesta merda. Això si que seria una bona reivindicació i no la broma d’apagar les llums durant cinc minuts o la d’apagar els mòbils durant un dia.
 
Publicat per Bachi
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤