diumenge, de gener 28, 2007,9:50 p. m.
Crítica televisiva
Deixeu-me per un dia fer el paper del Monegal.... Endavant!!

Cada dia m’agrada menys la televisió. Cada vegada les sèries són més estúpides i fan menys gràcia i, a sobre, els programes del cor madrilenys ja fa temps que ho envaeixen tot. Exemples de sèries absurdes poden ser la tornada de “Manos a la obra”, que si abans ja la trobava sosa, ara la odio encara més, “Los Hombres de Paco”, que és aburrida i cutre com ella sola, “Yo soy bea”, “Los Serrano”, “Anatomia de Grey”, “Prision Break”, “Ácaros” (és la cosa més patètica que he vist després de “Lo Cartanyà”), “Aída”, etc. Molts de vosaltres segur que trobeu alguna d’aquestes sèries molt bones, però jo les trobo completament insubstancials.

Un altre capítol apart mereix el “boom” de les sèries sobre professions: “MIR”, “Hospital Central” (s’ha de tenir estómac per poder veure aquesta sèrie abans d’anar a dormir), “Policías”, “El Comisario”, etc. Només falten els bombers. I quin fàstic que feia “Nip Tuck”!! No paraven de sortir tetes obertes que els hi posaven silicona... Menció especial pel fenomen “House”. Un tio amb un bastó que és borde amb els pacients.... és lo més típic que hi ha. No entenc tota l’audiència i l’expectació que aixeca, jo només veure que agrada a tanta gent ja em deixa d’agradar automàticament. Parlant de bordes, fa un parell de dies que va acabar “Operación Triunfo”. Per fi!! Una edició marcada per Risto Mejide, ja que gràcies a ell s’ha aguantat mínimament el programa. Jo opino que aquell tio estava pagat per la direcció del concurs perquè digués tot allò. I algú ha mirat les 4 o 5 últimes edicions de “Gran Hermano”? Els “realitys” aquests ja cansen, només surten gent retardada mental o racistes o masclistes o guarros.... la pobre Merceditas Milà ja no sap que dir per justificar el seu experiment sociològic.

Les úniques sèries que jo salvaria són “Porca Misèria”, és la única en la qual els actors són naturals i té un argument una mica versemblant i amè, i “Little Britain”, una genialitat de la BBC que donen al Canal +.
 
Publicat per Bachi
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤