divendres, de maig 25, 2007,12:00 a. m.
10 anys del Versió

Ahir vam anar a la festa d'aniversari del Versió. Ja fa deu anys que Toni Clapés i companyia fan el programa, encara que nosaltres el seguim només des de fa dos (és clar que amb 16 anys que teniem no estàvem per escoltar la ràdio). Fa prop d'un mes enrera, com a bons fans del programa, ja vam agafar la RENFE (amb el risc que això comporta) per anar a veure'ls a Vilanova. Ahir l'Itf es va haver de saltar la Universitat per anar al teatre Romea de Barcelona, però va valer la pena. Aquí hem fet un petit fotoreportatge i finalment hem penjat un vídeo del mític Mag Felix on pronostica qui serà el campió de Lliga. Al tanto perquè sempre encerta. La festa va estar molt bé. Molts convidats, van actuar els Gossos en directe... Ens van regalar una samarreta i una bossa. Per cert, moltes felicitats a l'equip del Versió!! Seguiu així!!

El primer convidat de la tarda va ser Joan Pera. Després va conversar amb el seu imitador (Pep Plaza). D'esquerra a dreta: Joan Pera, Toni Clapés, Jaume Nolla, Joan Spin, Roger Jové, Montse Llussà i Oriol Cruz.

Després van aparèixer dos dels tres membres del Tricicle i Josep Cuní, que no parava de suar per la calor dels focus. D'esquerra a dreta: Josep Cuní, Paco Mir, Carles Sans, Toni Clapés, Jaume Nolla, Joan Spin i Roger Jové.

Tres convidats més (després també apareixeria el Daltell): Soledad León de Salazar, que va entrar pel passadís central de la platea per sorpresa, Lluís Llongueres i Carlos Latre, que va mostrar el seu repertori d'imitacions. D'esquerra a dreta: Soledad León de Salazar, Lluís Llongueres, Carlos Latre, Toni Clapés, Jaume Nolla i Joan Spín.


Sergi Pàmies no va faltar i va evitar parlar del per què no va a la fira de Frankfurt. Per tractar els esports van entrar Quique Guasch i el Mago Felix (més endavant es va incorporar també Joel Joan). D'esquerra a dreta: Mago Felix, Quique Guasch, Sergi Pàmies, Toni Clapés i Jaume Nolla.


El Mago Felix va treure el pèndul i va pronosticar qui serà el campió de Lliga. Veure'm si encerta o no. Al final d'aquest article, hem penjat un vídeo que vam gravar mentre ho descobria.


Fi de festa amb Carmen de Mairena cantant "Happy Birrei tu yu" i pastís amb un 10. D'esquerra a dreta, darrera de Carmen de Mairena: Imma Sust, Rocco Steinhauser, Joan Spin, Toni Clapés, Roger Jové, Montse Llussà i Jaume Nolla.


I com us havíem promès, el vídeo on el Mag Felix pronostica qui serà el campió de Lliga d'aquest any, eh que m'entens?

 
Publicat per itf & Bachi
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤