dilluns, de maig 14, 2007,12:26 p. m.
La calculadora treu fum
- Notícia: Beckham gasta dos millones de euros en una piscina que podría ser ilegal
_______


Alguns tant i altres tant poc. Dos milions d'euros per una piscina és exagerat. Amic Beckham, t'estan estafant! He entrat a una pàgina web per consultar preus i he trobat una bona oferta: una piscina rectangular de 8x4 metres per 9985 €. Està clar que és més econòmica. Fent un càlcul ràpid, si decidíssim gastar 2 milions en la piscina, veient com estan els preus, en tindríem una de 1600 x 800 metres, o sigui, una piscina d’aproximadament un quilòmetre i mig per un quilòmetre. Si la poséssim al centre de Barcelona, acapararia tot el casc antic.

No sé com serà aquesta piscina, m’agradaria veure-la. A més, la piscineta aquesta podria ser il·legal, com tota la casa. Està bé que mentre el Madrid es juga la lliga, ‘el rubio’ es preocupi per aquestes coses. Els futbolistes estan bojos. Millor no parlem del Barça ahir. O si, per què no? Ja que avui estic de càlculs, vaig a fer un pronòstic de com veig el final de lliga. A veure si podem guanyar, va.

Jornada 35:
Atlético – Barça 2
Real Madrid – Recreativo 1
Sevilla – Deportivo X
Mallorca – Valencia 2

Jornada 36:
Barcelona – Getafe 1
Real Madrid – Deportivo 1
Sevilla – Zaragoza 1
Valencia - Villarreal X

Jornada 37:
Barcelona – Espanyol 1
Zaragoza – Real Madrid X
Mallorca – Sevilla 2
Levante - Valencia 2

Jornada 38:
Gimnàstic – Barcelona 2
Real Madrid – Mallorca 1
Sevilla – Villarreal 1
Valencia - Real Sociedad 1


Crec que el Madrid podria empatar amb el Deportivo o amb el Zaragoza. Només n'he posat un dels dos per que no sigui exagerat. Aquesta és la classificació que quedaria a final de temporada:


No sé com ho veieu. Jo crec que encara és possible.
 
Publicat per Itf
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤