dimecres, de maig 09, 2007,4:23 p. m.
Peus de porc amb salsa de ceps
- Notícia: Ferran Adrià participa en el doblaje de la próxima película de Disney (La Vanguardia)
_______

El món del doblatge està en crisi tal i com mostra aquesta notícia. Ferran Adrià doblarà un personatge a la pròxima pel·lícula de Disney. Suposo que no serà un personatge gaire principal perquè el cuiner català no destaca per la seva facilitat de paraula. Potser fa de Pato Donald, un personatge que per molt que ho he intentat mai he entès. Aquests últims anys Ferran Adrià surt a tot arreu. Crec que ell, juntament amb Starbucks, Apple i Google dominaran el món aviat.

No entenc aquesta passió que ha sortit últimament per cuinar. Ara tothom intenta fer plats estranys. L’altre dia el meu pare es va posar el davantal per primera vegada a la seva vida i ens va dir a tots al menjador mentre miraven Dolce Vita “demà us faré peus de porc amb salsa de ceps”. Aquella nit no vaig poder dormir pensant en el que m’esperava. Deu-ni-do quins peus de porc... És normal que si un passa de cop, sense preparació, de la truita a la francesa als peus de porc amb salsa de ceps després surtin uns plats tan dolents com menjar porexpan amb Sin Plomo 98.

Allò no s’ho podia menjar ningú. Ell es justificava “Ah, doncs no ho entenc. He seguit fil parranda les instruccions de la cuina per solters”. Si? Doncs o bé no has entès el que l’Isma explicava o els solters es mengen qualsevol cosa. Quina mania de voler fer coses! Deixem que cuinin els que saben cuinar! Deixem que doblin pel·lícules els que saben doblar!
 
Publicat per Itf
Envia aquest article a un amic
Link directe ¤ ¤